woensdag 4 mei 2011

KEUKENKIEKJES

KEUKENKIEKJES

Hoi bloggers. Ik wil jullie graag wat kiekjes uit mijn keuken laten zien. Toen wij dit huis kochten zat er eigenlijk wel een mooie (en waarschijnlijk ook best wel dure ) keuken in, maar absoluut niet onze smaak. Nu hebben wij al weer vele jaren een keuken, geheel naar onze eigen smaak ingericht. Alle kastjes aan de bovenkant hadden wij  eraf gehaald en daarvoor in de plaats kwam een oud hangkastje en naast de wasemkap hangen nu dikke oude kaasplanken. De onderkastjes en wasbak zijn van IKEA. Verder hangt er een regaal en staat er een eigengemaakt wandmeubel van hout en steigerbuizen (deze kwam ik ooit tegen in de ARIADNE). De deur naar de bijkeuken is eruit gehaald , zodat de keuken iets groter is.


Het regaal wat je ziet hebben wij gekocht in Tongeren, ik denk wel 10 jaar geleden. Toen was de brocante nog goedkoop!
Het regaal en de plank stonden eerst vol met emaille met blauw randje. Nu spaar ik alleen nog wit emaille zonder blauw randje. Vooral de zeefjes vind ik zo leuk!
Naast de koelkast een oud raamkozijn en een vuilnisemmer, die vroeger gebruikt werd voor het         wekelijkse afval. Dat kun je je nu toch niet meer voorstellen, dat je per week maar één zo'n emmertje
vol had?                                                                                                                                                     Een plank met steunen, zoals ik ze vaak gezien heb op vooral Deense en  Zweedse blogspots.
Binnenkort meer!

Doei!,
Bertha.