zaterdag 16 juli 2011

badkamer

badkamer en pieterpad

Vanochtend vroeg heb ik mijn zoon naar Pieterburen gebracht, daar is hij begonnen met HET PIETERPAD, die begint in Pieterburen en eindigt in Maastricht. Hij gaat iedere dag ongeveer 30 km lopen, met rugzak. Ik vind het maar knap.
Op de terugweg heb ik een bezoekje gebracht aan DEWOONWINKEL.NU in Leeuwarden. Omdat ik geen haast had kon ik daar lekker rustig rondstruinen. Ik heb daar nog een heel leuk oud wekkertje op de kop getikt en een flower frog, zeg maar zo'n ijzeren ding met stekels waar je heel leuk foto's of kaarten tussen kan steken.
Maar nu nog wat foto's van de badkamer, deze had laatst al gemaakt, omdat mijn andere zoon graag het fototoestel mee wilde op vakantie naar Gran Canaria . Die zit nu dus heerlijk in de zon.Dit is onze apothekerskast, Over de deur hangt een brocante kleed, om alle cremes, sprays, scheerspullen etc. uit het zicht te houden.Achter dit muurtje wordt veelvuldig en vaak te lang gedoucht (hm, weet niet of dit wel de goede spelling is). Ook het instellen van een eierwekker heeft niet mogen baten. Aan het muurtje 3 robuuste haken voor de handdoeken.

Vanavond heerlijk film kijken,
gezellig weekend,
Bertha.


maandag 11 juli 2011

meelzakken

meelzakken

Momenteel ben ik helemaal in de ban van meelzakken. Ik was geïnspireerd door een artikel van LYNDA GARDENER. Ze stond zowel in het blad AT HOME   (brocante special)  als VT WONEN.Op bovenstaande foto zie je een meelzak die ik had besteld bij DE TUINKAMER. Hij is eigenlijk veeel groter, maar omdat ik meteen wilde zien hoe het staat, heb ik hem eerst even om een kussen gevouwen.En hier zie een ééntje die ik via MARKTPLAATS heb besteld. Voorlopig hangt ie over de rugleuning van een fauteuil tot ik tijd heb om er kussens van te maken. Mijn speurtocht naar meelzakken gaat door!

Nog een fijne dag,
Bertha.