vrijdag 2 maart 2012

koekjes van jamin


Beste allemaal,


Eigenlijk moet ik zeggen koekblikken van jamin, de koekjes zitten er allang niet meer in. Dit is mijn laatste aanwinst, gekocht via marktplaats. We moesten er wel een stukje voor rijden, maar zoonlief had een route binnendoor genomen en zo zie je ook nog es wat meer van Nederland.
Onderweg ook nog veel berkenbomen gezien, niet dat dat nu zo bijzonder is maar in die bomen zaten heel veel zgn. heksenbezems, het lijken eigenlijk vogelnestjes. Deze zijn heel leuk te gebruiken met de Pasen voor decoratie. Helaas, ik had geen snoeischaar mee en ook geen ladder, want ze zitten allemaal vrij hoog. En toch wil ik ze hebben, dus dit weekend maar even het bos in. Toch maar zonder ladder, ik zie me al lopen, haha. 
Maar ik ben afgedwaald. terug naar de blikken. Ze staan in een oude apothekerskast in de badkamer. Had ik eerst een brocant kleedje voor het glas hangen om van alles te verbergen, nu mag alles weer gezien worden. 
Wil ook nog even zeggen dat ik altijd heel blij ben met alle berichtjes die ik altijd krijg. Hoe doen jullie dat trouwens, geven jullie op die berichtjes ook weer een bedankje of zo en hoe?


Een fijn weekend!
Bertha.

woensdag 29 februari 2012

oude knopen


Leuk  idee uit de Jeanne d'Arc ; oude knopen in een glazen pot. Nu had ik ze zelf al in een apothekerspotje, maar in een  oude wekpot met wijzerplaatje en wat kant maakt het net weer even wat anders. Dat oude knopen zo decoratief kunnen zijn!


Gezellige avond!
Bertha