zondag 1 juli 2012

Een hoofd vol ideeën

Hoi allemaal,
Omdat ik vorige week jarig was zijn Cor en ik op pad gegaan leuke brocante. En wat een succes! Ik heb leuke spulletjes 'gekregen' en hééél veel ideeën opgedaan.
,s Middags meteen wat veranderingen in de huiskamer doorgevoerd, maar er gaat nog veel meer veranderen. Jammergenoeg kan dat niet meteen morgen of zelfs volgende maand maar ik heb dat nu éénmaal in mijn hoofd en dan wil ik er meteen mee bezig. Dat betekent ook dat het één en ander op marktplaats komt te staan. Het moet allemaal iets stoerder en soberder.
Volgende week is er weer een rommelmarkt in Bakkeveen (7 juli). Bij redelijk weer gaan wij daar ook weer staan met spullen die we meenamen uit Frankrijk en oude spullen die ik zelf niet meer kwijt kan  in huis .
Hieronder foto's van de veranderingen in de woonkamer. Én een foto van een keukenkastje, die ik wil verkopen. Als je belangstelling hebt stuur dan een mailtje of bel even. Ik vraag er 150 euro voor.


Dit is één van de 'nieuwe'aankopen. De kist was donker, Cor heeft hem meteen wit geverfd voor mij.
De oude verfresten zie je er nog doorheen, precies mooi! Het leuke van deze kist is dat er een rand op zit waar je nog iets op kan zetten.


Dit opstapje had ik  vorige week meegenomen uit Frankrijk, was al wit. Het staat nu op een kastje, net voor een stopcontact, zodat die iets minder opvallend is.Dit trapje was ook voor mijn verjaardag, een prachtige blauwgrijze kleur, staat echt mooi naast het beeld wat ik ooit kocht in Tsjechië.De witte emmer komt ook uit Frankrijk.


Deze knielbak had ik al en heb ik na veel dubben toch wit geverfd. Daar liggen nu alle bladen van Jeanne d'Arc Living in met daarop een oude apothekersfles.


Dit is het kastje wat te koop is. Echt een plaatje hoor!
Het zonnetje is inmiddels weg, nu maar op zoek naar camping en bed and breakfasts in Italië voor onze vakantie. We hebben nog niets geregeld, moet nu echt gebeuren. Groetjes,
Bertha.