woensdag 6 februari 2013


oud schoolbord

Een poosje geleden zag in de webwinkel van sjebbiez een oud schoolbord, ik was er meteen weg van. Maar ja, hij was wel héél groot, waar kon ik hem kwijt? Ik keek eens rond in de kamer en opeens had ik een geweldig idee! In de 'voorkamer' hing al jaren een gordijn voor een stuk muur tussen twee ramen, dit was ik allang zat. Ik wist nooit wat ik er anders mee moest. Leuk dat je dan bij toeval iets tegenkomt wat de perfecte oplossing is. Wij hebben het bord niet opgehangen maar Cor heeft tussen de beide vensterbanken een stuk hout bevestigd, zodat het nu één geheel is en je ziet er niets van want de bank staat ervoor. Ik heb nu toch wel een heel andere kamer, zelf vind ik het super!

 
De engeltjes zijn er met de kerst al opgemaakt met een sjabloon wat ik nog had en gewoon met krijt, straks met Pasen wellicht iets anders.

Je ziet op de vensterbank onze kat Tommie, dat is echt zíjn plekje. Eigenlijk hoort het blik met witgoed meer naar het midden, maar mijn jongens verschuiven het steevast voor de kat. Het ligt daar ook wel heerlijk warm zo boven de verwarming!
Ik wens jullie allemaal nog een fijne middag,
lieve groetjes,
Bertha