vrijdag 4 juni 2010

Veranda

Met dit geweldig mooie weer maken wij veel gebruik van onze (zelfgemaakte) veranda. Vanuit onze woonkamer ziet het er zo uit. De andere foto is vanaf de tuinkant genomen. Hier is het heerlijk toeven met het ontbijt, dan begin je de dag goed. Wanneer het 's avonds wat afkoelt doen we ons buitenhaardje aan en kunnen we lekker nagenieten  met een goed glas wijn. De veranda is aangebouwd door Cor, mijn echtgenoot , hij heeft er echt wat moois van gemaakt. Dit is overigens slechts één van onze projecten die inmiddels hier thuis zijn uitgevoerd en zeker niet de laatste (hij weet nog van niets, haha)! Zoals bekend ben ik gek op rommelmarkten. Zo nu en dan sta ik er zelf ook. Zo ook morgen. Dus zometeen moet ik de auto volgooien met mijn spulletjes. We gaan samen, dus we kunnen ook lekker zelf rondstruinen. Ik verheug me erop, tot gauw.

dinsdag 1 juni 2010

Wat een geluk

Vandaag had ik een gelukje. Toen ik in de kringloopwinkel was, zag ik opeens zo'n blik en niet één maar een heleboel! In Jeanne d'Arc Living had ik een poosje geleden de inrichting van een inloop voorraadkast gezien met dit soort blikken. Bij mij in de bijkeuken probeer ik hetzelfde te bereiken en met deze blikken gaat dat zeker lukken!

maandag 31 mei 2010

Joepie ik ben aan het bloggen! Toen ik onlangs dit voor mij nieuwe fenomeen ontdekte, kon ik niet wachten om mee te doen. Na best wel veel gepruts en met medewerking van mijn zonen hier mijn eerste berichtje. Graag wil ik met jullie de komende tijd een rondleiding maken door mijn huis. Om met "de deur in huis te vallen", eerst een foto van een gedeelte van de hal (niet dat die zo groot is hoor). Hier zie je meteen één van mijn heiligenbeeldjes, waar ik nogal gek op ben.