donderdag 24 november 2011

Nog wat decoraties

Hé hoi, nou het wil niet echt opschieten met bloggen. Nu had ik eindelijk weer de draad opgepakt en hadden we weer gedoe met de computer, dus ik kon niks. We waren nl.veranderd van provider en voordat alles dan weer in orde is, duurt bij ons altijd wel even en het is nooit in één keer goed.
Ik laat nog even een foto zien van de hal. Iedere keer als ik de trap af liep, dacht ik, dit moet anders, het is te suterig (hoop dat ik het goed schrijf). Maar nu heb ik het gevonden hoor!


Het vogelkooitje als tegenhanger bij het beeldje maakt het net iets stoerder. Eigenlijk is het denk ik een kooitje voor vervoer aan de zijkant staat nog een nummer. Ik had er 2 gekocht in Frankrijk op de rommelmarkt afgelopen zomer. Die gaan echt nooit weg! En verfde ik eerst alles wit , sommige dingen laat ik nu onaangetast, die zijn mooi zoals ze zijn.
Ook nog een foto van een oud koffertje.Zoals je in de vorige post hebt kunnen zien had ik al wat koffers in de gang. Eén daarvan had ik gekocht op een rommelmarkt in Duitsland voor maar 7 euro. Dit kleine koffertje kocht ik via marktplaats voor niet al te veel. Ik heb er oude boekjes en oude bijbeltjes in gedaan, die ik heb opgepimpt met kant, touw, oude sleutel etc. Een leuk geheel, vind ik zelf.
Nu gauw een boterham eten, want ik ga zo werken.

Alvast een goed weekend allemaal,
Bertha.