vrijdag 21 december 2012

rondje slaapkamer

Ons 'nieuwe' franse bed is vorige week bezorgd. Hij is een stuk hoger als ons vorige bed, dat is wel even wennen. Wel hadden we bewust hoger gekozen, dat is wat makkelijker voor als je ouder wordt (hihi), ben alleen bang dat ie nu net iets te hoog is, maar als we echt krakkemikkig zijn zien we wel weer verder.


 
  
Zoals jullie zien heb ik uiteindelijk de deurtjes van onze kledingkast toch nog een lik verf gegeven, zo is het toch meer een geheel. Om de cv had ik al es een ombouw gemaakt, hoe dat moet kun je terugvinden in een van de bladen van Jeanne d'Arc. De plaat van Theresia is gekocht op een rommelmarkt. Ze heeft een prachtige uitstraling, gewoon mooi om naar te kijken. Op mijn nachtkastje zie je twee engeltjes, echte oude en gekocht op een trödelmarkt in Duitsland.
De komende dagen moet ik nog wat dingen regelen voor kerst. Vanmiddag nog wat wijnglazen gekocht, er sneuvelt nog wel es wat hier. Verder nog 'even' bedenken wat te eten 2e kerstdag als de visite komt. Mijn oudste zoon maakt het toetje , limoentaart, nu de rest nog!
 
Ik wens jullie allemaal een heel fijne kerst.
lieve groetjes,
Bertha