zaterdag 25 juni 2011

badkamer

badkamer

Ik wil graag een paar foto's laten zien van onze badkamer, die eigenlijk niet meer een badkamer is omdat wij het bad er jaren geleden uit hebben  gehaald. Ik had ze vorige week al gemaakt maar omdat ik ineens vreselijke keelpijn had, hoofdpijn en mijn stem helemaal weg was, was het er nog niet van gekomen om op de blog te plaatsen. Die ene dag dat ik echt op bed lag hebben mijn jongens best goed geholpen. Via briefjes heb ik ze allemaal gevraagd wat te doen. Toen ik aan het eind van de dag beneden kwam en wat fris uit de koelkast wilde pakken , stond daar wel iets heel vreemds nl. schoonmaakazijn. Jorrit (hij is 20, dit moet er bij gezegd)  had voor mij de boodschappen opgeruimd en toen ik hem vroeg hoe dit nu kon zei hij: ik dacht dat het limonade was. Help! Hoe moet dit  met de vakantie als ze alleen thuis zijn? Maar nu de foto's, ze zijn niet heel scherp, misschien omdat ik laatst het fototoestel heb laten vallen en anders moet ik er gewoon eens tijd voor nemen om uit te zoeken hoe het beter kan.
Langs één kant hebben wij een tegelrand, waar ik 2 franse spiegels op heb staan. Om de tandenborstel een beetje uit het zicht te houden heb ik een emaille busje neergezet. Het liefst zou ik hier ook nog 5 witte tandenborstels in doen, maar ja dan weten we niet meer welke van wie is.
Verder staat er een oud mariabeeldje en twee glazen potten (één oude en één nieuwere) met wattenschijfjes en wattenstaafjes. Dit was een gedeelte van de badkamer, misschien binnenkort meer.

Nog een gezellige dag en geniet van het mooie weer de komende dagen!
Groetjes,
Bertha.