donderdag 25 juli 2013

nieuw terras

Ons terras is eigenlijk precies op tijd af, nu met dit mooie weer genieten we er volop van. Hoewel, helemaal klaar is het niet. Het is de bedoeling dat er op de balken (je ziet ze straks op de foto) gehard glas komt, zodat we ook met iets minder mooi weer en de winter op het terras kunnen zitten. Verder moet er nog geverfd worden, gevoegd etc. 's Morgens lekker buiten ontbijten, heerlijk vind ik dat.
En ondertussen luisterend naar de vogeltjes!
We hebben sinds een paar dagen ook een flink bad in de achtertuin (op verzoek van één van mijn zonen). Eerst zag ik het niet zo zitten, maar nu het éénmaal er staat ben ik er blij mee. 's Middags
even lekker het water in, daarna in het zonnetje om op te drogen, het voelt als vakantie! Niet dat het nu elke dag kan hoor, er moet ook nog gewerkt worden.

 
 
 
Op deze foto zie ja de afscheiding tussen ons en de buren, tot halverwege heeft Cor daar van steigerhout een soort vensterbank van gemaakt, leuk voor mijn brocante spullen óf om je drankje op te zetten. Je ziet wel dat er nog geverfd moet worden.
 
 
Hier komt mijn jongste zoon net het terras op lopen. In de hoek heb ik een mooie hortensia gezet in een grote teil en op de achtergrond zie je onze haard, gezellig als het 's avonds wat frisser is of voor in de winter met een glühwein er bij
Ik wens iedereen alvast een heel zonnig weekend! groetjes,Bertha.
.