dinsdag 10 september 2013

Bijkeuken

Lieve bloggers, vandaag heb ik een paar foto's genomen van onze bijkeuken. Gisteren heb ik daar wat dingen veranderd. Dat kwam zo: vorige week waren we op een bruiloft op een  super locatie, een verbouwde boerderij, binnen en buiten ingericht met brocante! Weer nieuwe ideeën opgedaan, soms zijn dit hele simpele, waarvan je denkt, goh dat ik daar zelf niet aan heb gedacht. Eén daarvan was bijvoorbeeld veel manden bijelkaar op een hoge wandplank. Nu had ik nog een aantal manden en een oude vismand in de schuur staan, die ik eigenlijk wilden verkopen. Nu staan ze te pronken in de bijkeuken! Eigenlijk is het een deel van onze keuken geworden omdat we de deur er uit hebben gehaald. Dat hebben we gedaan omdat we anders steeds door de deur moesten om iets uit de koelkast te halen, niet echt handig! Verder staat er een franse oude broodbak, waar wij onze chips etc. in bewaren, een oude vuilnisemmer (onze  prullenbak), een oud luikje, met daarvoor een ijzeren draadmand voor flessen. Afijn, bekijk de foto's maar.

 
 
 
 
 
Zo heb je wel ongeveer een beeld van hoe het er uit ziet. De deur aan de zijkant gebruiken we niet meer en aan de buitenkant staan daar oude luiken tegen. De andere deur die je ziet is een schuifdeur en komt uit op een ruimte waar de wasmachine en droger staan.
Mijn zoon heeft trouwens nog wat foto's genomen van de locatie waar het bruiloftsfeest was, als het lukt laat ik die in een volgende post zien, om van te watertanden, echt!
Allemaal nog een heel fijne week!
Bertha