vrijdag 25 januari 2013

Scandinavisch sfeertje

Ik moest gewoon nog even een winters plaatje schieten voordat de dooi invalt. Aan de garagedeur (naast onze voordeur) hangt nu al jaren achtereen vanaf zo ongeveer oktober een elandshoofd (of is het kop? ), wij noemen hem Gerrit. Is gemaakt van hout en gek, op één of andere manier geeft Gerrit dit hoekje een scandinavisch tintje, vooral nu er ook sneeuw ligt. Zelf hoop ik 's winters nog eens naar één van de scandinavische landen te gaan, ergens bovenin waar zeker weten sneeuw ligt, heerlijk lijkt me dat!


 
 Ook nog even een foto gemaakt van de bovenkant van onze  kapstok in de hal. Hierop liggen oude gehaakte kleden , mandjes en een oud wit geschilderd koffertje. Hierin kunnen we onze sjaals, mutsen etc. kwijt.Geniet nog even van dit heerlijk winterse weer! Goed weekend, Bertha
 

woensdag 23 januari 2013

oud raampje

Vorige week heb ik via MP een oud raampje gekocht, hier kun je geweldig mee decoreren. Hij staat op een kruk met ervoor een oud handschoenendoosje en achter het glas de binnenkant van een oud muziekschrift. Het is een prachtige afbeelding met engeltjes. Deze kom je wel vaker tegen in kringloopwinkels, kijk vooral ook binnenin het muziekschrift, daar kom je de mooiste illustraties tegen!
Nog een fijne dag allemaal,
groetjes,
Bertha