donderdag 2 juni 2011

ROMMELMARKT VONDSTEN

ROMMELMARKT VONDSTEN

Onlangs was ik met Cor een weekend naar België, waar we op zondag een rommelmarkt hebben bezocht, in de buurt van de Kemmelerberg. Opvallend was daar ik daar geen enkele Nederlander ben tegengekomen. Misschien omdat het het weekend van koninginnedag was. Anyways, wij hebben daar veel leuke spullen gescoord én voor weinig. Tja, dan is het zonde om alleen voor jezelf wat te kopen, dus toch weer veel meegenomen voor de rommelmarkt en niet zonder succes, het meeste is al verkocht!

Twee  beelden van Maria de Victoire gevonden, de bovenste is al verkocht en de witte heeft al een mooi plekje gevonden.                                                                                                                              

Nog meer leuke vondsten.


Van deze fietsplaatjes had ik een hele stapel, de meesten gekleurd. Uiteraard heb ik zelf de witte eruit geplukt. Ze zijn echt super om mee te decoreren!


Zelf ben ik een grote fan van deze Theresia afbeeldingen. Deze vonden wij allebei wel héél mooi. De lijst heb ik geverfd met bloesemwit, dat heeft een gelige ondertoon en paste beter bij de plaat dan spierwit.
En nu ga ik nog even genieten  van het mooie weer. Ik heb besloten dat mijn benen toch maar even in de zon moeten, ze zijn toch wel wat witjes en dat is toch niet echt mooi als je een rok draagt. Jullie ook nog een fijne  dag!                                                                                                                                                  
Groetjes,                                                                                                                                                     
Bertha.