zondag 22 mei 2011

KEUKENKIEKJES (HET VERVOLG)

KEUKENKIEKJES (HET VERVOLG)

Het valt niet altijd mee om regelmatig te bloggen. Meestal ben ik toch wel een bezig bijtje, ik heb mijn werk, het huishouden, sta soms op een rommelmarkt, ga naar rommelmarkten toe, mag graag het één en ander verven, in de tuin werken, enz. enz. Maar het meest vermoeiend zijn toch wel mijn drie pubers! Als je na een dag onderhandelen, grenzen (proberen) te stellen, ruzies sussen, ruzie maken, uitleg geven, problemen oplossen, laten opruimen, proberen te begrijpen (waarom hebben  juist altijd zij een lekke band, waarom is bij hun altijd de ketting eraf, waarom gaat altijd alles bij hun stuk, waarom zijn zij altijd alles kwijt?) op de bank ploft ben je gewoon niet meer in staat om tot iets te komen. Maar goed belofte maakt schuld, dus hierbij de rest van mijn keuken.
Aan weerszijden van de afzuiger hebben wij oude kaasplanken geplaatst. Deze  liggen  op  ijzeren steunen die in de muur worden bevestigd.


Dit prachtige hangkastje vonden wij op marktplaats. Doet mij altijd denken aan de  keuken van Saartje, uit de serie Swiebertje.Het ingebouwde zeepbakje vind ik zelf helemaal te gek. Had ik gekocht op een rommelmarkt voor 2,50. En puur geluk: hij is precies zo groot als de tegels die we hadden uitgezocht! In de emaille witte bus zitten pads voor de koffie.
Bah, ik had in de planning om in te tuin te gaan werken, maar de regen gooit roet in het eten. Dan maar op de comp op zoek naar een leuke mountainbikeroute in de buurt. Volgende week gaan we met onze jongens mountainbiken omdat we dan 25 jaar zijn getrouwd! Als iemand dit al vaker heeft gedaan, of een leuke route weet in Friesland , Drente of zo, dan hoor ik het graag .

Nog een gezellige zondag!
Bertha.

2 opmerkingen:

  1. 25 jaar getrouwd, ik wens je een fijne dag toe volgende week !
    Wel even een fietsmandje met pioenen aan je mountainbike hangen hé ;-))

    BeantwoordenVerwijderen