donderdag 16 juni 2011

nieuwe aanwinst

NIEUWE AANWINST

Vorige week heb ik weer es een bezoekje gebracht aan de woonwinkel SIL'S HOME in Donkerbroek. Het is daar heerlijk om rond te struinen, uren kan ik daar wel zoek brengen. De winkel is gevestigd in een oude fabriek en ingericht met héél veel 'kamers' met brocante. De mooie muziek op de achtergrond maakt het extra bijzonder.


Op de foto hieronder zie je het brocante dekselrek wat ik daar heb gekocht, nog in de originele verf. Deze hangt nu bij ons in de (bij)keuken. Natuurlijk moest het wel meteen aan de muur toen ik thuis kwam, maar omdat Cor niet thuis was dacht ik: nu zelf maar eens proberen met de accuboormachine. Gaatje geboord, plugje erin, schroefje en voilà, weer wat geleerd!
Ik wens jullie nog een gezellige dag,
Bertha.

3 opmerkingen:

 1. Lekker om zo te genieten van je nieuwe aanwinsten....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach wat leuk je bent bij Corrie en Agaath geweest,Sils Home dus !!! ik ook,Pinkstermaandag met de open Franse dag,wat is dat toch leuk hé.
  Ik kom er regelmatig,heel gezellig ook,en als je het nu over een werkelijk Prachtige winkel met brocante hebt,jaaaaa dan is deze het wel toch...
  Ik heb er weer een mooi Frans tafeltje gekocht voor op de slaapkamer en zaterdag gaan we nog een kastje ophalen,paste niet meer in de auto,goed excuus om nog een keer te gaan.

  Groetjes
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MOOIE SPULLEN HEB JIJ GEKOCHT!!

  FIJNE DAG,

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen