zaterdag 16 juli 2011

badkamer

badkamer en pieterpad

Vanochtend vroeg heb ik mijn zoon naar Pieterburen gebracht, daar is hij begonnen met HET PIETERPAD, die begint in Pieterburen en eindigt in Maastricht. Hij gaat iedere dag ongeveer 30 km lopen, met rugzak. Ik vind het maar knap.
Op de terugweg heb ik een bezoekje gebracht aan DEWOONWINKEL.NU in Leeuwarden. Omdat ik geen haast had kon ik daar lekker rustig rondstruinen. Ik heb daar nog een heel leuk oud wekkertje op de kop getikt en een flower frog, zeg maar zo'n ijzeren ding met stekels waar je heel leuk foto's of kaarten tussen kan steken.
Maar nu nog wat foto's van de badkamer, deze had laatst al gemaakt, omdat mijn andere zoon graag het fototoestel mee wilde op vakantie naar Gran Canaria . Die zit nu dus heerlijk in de zon.Dit is onze apothekerskast, Over de deur hangt een brocante kleed, om alle cremes, sprays, scheerspullen etc. uit het zicht te houden.Achter dit muurtje wordt veelvuldig en vaak te lang gedoucht (hm, weet niet of dit wel de goede spelling is). Ook het instellen van een eierwekker heeft niet mogen baten. Aan het muurtje 3 robuuste haken voor de handdoeken.

Vanavond heerlijk film kijken,
gezellig weekend,
Bertha.


3 opmerkingen:

 1. Een hele onderneming van je zoon, maar het schijnt wel echt de moeite waard te zijn. En je andere zoon heerlijk in de zon, misschien kan hij hier wat naar toesturen ;)

  Fijne filmavond,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een pracjtige badkamer, mooi zo wit, maar ja dat opast ook bijje:))
  Je had ook mooie meelzakken, ik ben ook op zoek, heel leuk om kussens mee te maken.
  Ik ga je volgen.

  Groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi,
  wat leuk zulke ondernemende zoons!!
  bedankt voor je leuke berichtje op mn blog, je hebt zelf ook een erg leuk blog, ik heb me net bij je aangemeld om je te gaan volgen.
  tot snel,
  groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen