zondag 14 oktober 2012

oude werkbank als sidetable

Regen,regen, regen en ze hadden toch echt droog weer voorspeld. Bah, die weerlui zijn ook niet meer te vertrouwen! Nou ja, het geeft me wel  de tijd om mijn blog bij te werken.
In mijn vorige post vertelde ik al over het bed dat wij gingen bestellen. Dat hebben wij gedaan bij http://www.vroegerentoen.nl/ in Nieuwerbrug a.d. Rijn. Dit is een loods vól brocante en dé plek om oude franse spijlenbedden op maat te laten maken.
Het leuke is, in de loods stond een oude werkbank, in een maat waar ik al vaak naar op zoek was geweest. De meesten zijn n.l. erg groot. Hij staat super! Het geeft zoveel meer sfeer dan de (niet brocante) sidetable die er eerst stond. Sommige mensen zitten je echt verdwaasd aan te kijken als je zegt dat je een werkbank in je huiskamer zet. Mijn jongens kijken er niet echt meer van op, ik krijg nog wel opmerkingen van 'wat is dít nu weer'! Cor en ik zijn er blij mee!
De foto's van de kast moeten nog even wachten, de scharnieren (ze worden vastgemaakt met t-hengen) waren op bij de bouwmarkt. Trouwens het bed duurt ook nog even, zo'n 2 maanden. Dan is de slaapkamer pas écht af.

 
 

Helaas zijn de foto's de laatste tijd was wazig, dit komt zéér waarschijnlijk omdat ik het toestel een keer heb laten vallen.
Nog een fijne zondag,
Bertha.

8 opmerkingen:

 1. Je werkbank staat schitterend.En wij trekken ons toch niks aan van wat andere mensen denken, wij denken verder dan standaard. Ik vind het in ieder geval erg mooi Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat geweldig....ik vind het juist super leuk dat je een werkbank in de kamer zet! Echt origineel! En het staat prachtig!
  Liefs van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf hoor, zo'n werkbank in je kamer. Het is tenminste weer eens echt wat anders! Je kan er fijn van alles op kwijt.
  Groetjes
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg lekker stoer love that

  Liefs Xanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je werkbank is prachtig en ook zo mooi gedecoreerd!

  Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai Bertha,

  hartstikke gaaf om zo'n oude werktafel naar sidetable te maken. Wij hebben zelf een smalle gang en op pinterest had ik mooie oude hoofdeinden van een bed als sidetable gezien. Ook een super gaaf idee he.

  Groetjes Xanne

  BeantwoordenVerwijderen