woensdag 5 december 2012

kerstsfeer

Met al die kerstsfeertjes om je heen in winkels, in bladen, op blogs etc. ontkom je er niet aan om alvast zelf ook te gaan beginnen. Tenminste zo gaat dat bij mij, dan krijg ik echt de kriebels om iets te maken en alvast hier en daar wat kerst te 'maken'.Een hoekje in de gang: tegen de muur een oud raamkozijn  met o.a. een hertenkopje, die ik wit geschilderd heb (van plastic, gekocht op een rommelmarkt), daarvoor een oud krat met een krans van dennenappels, de sterretjes komen bij blokker vandaan en heb ik  er opgeplakt. Over de rand 'bontjes' (niet echt) die aan een jas zaten en een vest.

 
 
 
Deze decoratie had ik vorig jaar al gemaakt, van twee papieren  onderzetters, met daartussen stof van een kerstboomkleed en een uitgeprint plaatje er op.

 
 
De engelenvleugels heb ik gemaakt van dik ijzerdraad, die mijn vader nog had, daaromheen een kerstboomslinger gewikkeld die nog in de kerstdoos lag. Toch altijd leuker iets te maken met spullen die je nog hebt. Ik heb ook nog engelenvleugels gemaakt van karton en stof erop van een 'sneeuwdeken', die is nog niet helemaal af, dus foto's volgen nog.
Allemaal een gezellige dag nog,
Bertha
 

 
 
 

 


4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er mooi uit, zeg. Ik vind je engelenvleugels erg mooi, met dat zilver er om heen gewikkeld.Leuk idee.

  Groetjes,

  Sarina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al helemaal in kerstsfeer.
  Het ziet er sfeervol uit.
  Heerlijk toch die december maand waarin we ons weer helemaal kunnen uitleven.
  Groetjes, Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij begint het ook te kriebelen hoor! Nog even wachten tot de sint weg is! Wat een leuk hoekje met het raamkozijn! Ook je vleugels zijn prachtig...ik heb er onlangs ook gemaakt!
  Fijne avond en groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het gaat bij jou ook al de goede kant op,haha, gezellig hoor !
  Lieve groet,Stella

  BeantwoordenVerwijderen