vrijdag 21 december 2012

rondje slaapkamer

Ons 'nieuwe' franse bed is vorige week bezorgd. Hij is een stuk hoger als ons vorige bed, dat is wel even wennen. Wel hadden we bewust hoger gekozen, dat is wat makkelijker voor als je ouder wordt (hihi), ben alleen bang dat ie nu net iets te hoog is, maar als we echt krakkemikkig zijn zien we wel weer verder.


 
  
Zoals jullie zien heb ik uiteindelijk de deurtjes van onze kledingkast toch nog een lik verf gegeven, zo is het toch meer een geheel. Om de cv had ik al es een ombouw gemaakt, hoe dat moet kun je terugvinden in een van de bladen van Jeanne d'Arc. De plaat van Theresia is gekocht op een rommelmarkt. Ze heeft een prachtige uitstraling, gewoon mooi om naar te kijken. Op mijn nachtkastje zie je twee engeltjes, echte oude en gekocht op een trödelmarkt in Duitsland.
De komende dagen moet ik nog wat dingen regelen voor kerst. Vanmiddag nog wat wijnglazen gekocht, er sneuvelt nog wel es wat hier. Verder nog 'even' bedenken wat te eten 2e kerstdag als de visite komt. Mijn oudste zoon maakt het toetje , limoentaart, nu de rest nog!
 
Ik wens jullie allemaal een heel fijne kerst.
lieve groetjes,
Bertha
 
 
 
 
 
 

5 opmerkingen:

 1. Smaakvol en heel gezellig...

  Groet Ivonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik wil ook wel zo'n bed!! Succes met je kerstdiner!
  Groetjes, Maakke (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een sfeervolle slaapkamer!

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi geheel is het geworden in jullie slaapkamer, echt heel sfeervol!

  Dat van een te hoog bed herken ik wel, wij hebben ook een fransspijlenbed met daarop een behoorlijk dik matras. De eerste tijd voelde ik me net een kleuter als ik op de rand van het bed zat, mijn voeten raakte de grond niet eens maar nu ben ik er aan gewend geraakt en vind ik het wel prettig.
  Ik wens je alvast gezellige feestdagen en veel succes met je kerstdiner.
  Lieve groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen