vrijdag 31 mei 2013

oude gereedschapskist

Laatst op een rommelmarkt viel mijn oog op een oude gereedschapskist, nog vol met gereedschap. Het ging mij alleen om de kist, dus alles eruit gehaald en de kist meegenomen. Ik was helemaal blij. Ik had al eerder zoiets gehad, wit gemaakt en later (spijt, spijt, spijt) weer verkocht. Toen wist ik niet zo goed waar ik hem kon gebruiken, maar laatst kwam ik zoiets tegen  in een blad, daar stond het in de badkamer met handdoeken e.d. Wat een idee! Dus kistje wit gemaakt en nu staat ie te pronken in de badkamer.
Verder nog een foto van de ladder die nu bij ons in de slaapkamer staat, maar die bedoeld is voor de badkamer. Dan moet eerst de badkamer nog 'even' verbouwd worden, want nu past hij niet. Op pinterest kwam ik zo'n mooie badkamer tegen, ik zal laten zien wat ik bedoel. Ik ben toen op zoek gegaan naar een ladder en een heel mooie gevonden, maar de mandjes die eraan hingen wilde ik natuurlijk ook. Op allerlei sites gezocht maar kon ze niet vinden. Tot ik nietsvermoedend een webwinkel bezocht en ze zomaar tegenkwam. Dit was bij oud-wit. Ik heb meteen drie stuks besteld. Nu staat dus de ladder met mandjes op onze slaapkamer,  ook leuk!

 
 
 
 
Hierboven zie je het idee wat ik zo geweldig mooi vind en tegenkwam op pinterest.
Een heel fijn weekend allemaal!
 
 
 
 
 
 

6 opmerkingen:

 1. Leuk die gereedsschapskist. Soms als ik niet weet wat ik ergens mee moet zoek ik op pinterest allemaal afbeeldingen met dat op. De badkamer van pinterest ken ik wel. Een hele bekende... ik heb hem ook gepint. Een ladder zou ik ook graag hebben, maar wat leuk dat jij die mandjes eraan ziet hangen... was mij nog niet opgevallen. Is wel heel erg mooi zo. De kleur van de trap vind ik ook mooi. Ben benieuwd naar je badkamer straks.

  liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk je gereedschapskist! Goed idee om je handdoeken er in op te bergen! Ook die ladder met de mandjes ziet er gezellig uit zo!
  Fijn weekend!
  X Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke opbergplek voor handdoeken! De trap is er al, nu de rest nog ;)

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettende leuke ideeën voor in de badkamer. Als ik toch een ietsie pietsie meer ruimte in de badkamer had wilde ik ook zo'n trap.
  Heb meteen even je Pinterestbord opgezocht!
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend goed idee zeker als je badkamer niet al te ruim is maar wel net een ladder kan staan heb je meteen extra opbergplek met die mandjes eraan. Ook een leuk idee van die gereedschapskist, af en toe zie ik ze staan maar weet niet wat je ermee kan. Goede ideeën en waar pinterest wel niet goed voor is,...

  Fijne zondag nog
  groetjes van Marije

  www.homestylingbymonisha.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi!!! Lijkt me heel leuk in de badkamer, maar ook in je slaapkamer vind ik de ladder met mandjes een plaatje.
  Lieve groetjes, Peet.

  BeantwoordenVerwijderen