maandag 7 oktober 2013

gestylde 'hoekjes'

Hoi iedereen, dit weekend heb ik het fototoestel van mijn zoon geleend om wat kiekjes te maken  van gestylde 'hoekjes' in kamer en keuken. Zelf nog niet een nieuwe gekocht. Zit er nog over te twijfelen omdat ik volgend jaar toch ook een nieuwe mobiel moet hebben en het schijnt dat je daar prima foto's mee kan maken.


Dit is in de keuken, 'nieuw' is het Franse luik wat precies mooi tegen de zijkant van een aanrecht past, zodat vanuit de kamer afwas e.d. iets meer uit het zicht staan. Het schoolbord hangt er al jaren en is ooit gekocht op een rommelmarkt voor maar 10 cent. Het Mariabeeld past er mooi bij!


Een simpel ijzeren rekje in de bijkeuken, handig voor theedoeken en zomaar wat leuke spullen.

 
Hier zie je de andere kant van het luikje.  Op  de sidetable een oude mangelbak met oud linnen en een oude klos. Daaronder een oude kist, waar we allerlei snoertjes van mobieltjes e.d. in bewaren.
 
 
 
Deze leuke oude kist heeft net een randje aan de bovenkant waar nog iets op kan staan. Ik ben gek op oude Franse  spiegels! De middelste kocht ik laatst op een Franse vide grenier, heb hem wel geverfd. Ik heb twee kleuren wit gemengd en het is eigenlijk zo goed gelukt dat ik van plan ben deze kleur vaker te gaan gebruiken.
 
 
 
Deze prachtige  emaille kan ook pas in Frankrijk gekocht, ik vind het model zo leuk! Onder de kan ligt een stapeltje oude doeken ook met blauwe streepjes, net als op de kan, leuke combi!
 
 
Deze kast is in de plaats gekomen van de grutterskast die ik eerst had. Ik kwam hem bij toeval tegen, was niet op  zoek of zo, maar was er meteen weg van. De kast is gemaakt van oude materialen. Hij is echt superzwaar, om hem op zijn plek te krijgen moesten behalve mijn zonen ook nog een paar vrienden van hen worden opgetrommeld!
 
 
En dit is een kijkje in de kast. Alvast smakelijk eten, wij gaan aan de bloemkool.
Groetjes, Bertha
 
 
 
 
 
 

2 opmerkingen:

 1. Mooie sfeervolle hoekjes heb je gemaakt, Bertha! Die kan met met de gestreeptje doekjes....prachtig!
  Smakelijk!
  X Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke sfeerbeelden.....zo mooi al dat frisse wit.
  Vind je luik, tegen de afwas, echt een vondst ;)
  Staat super leuk!

  Fijne avond

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen