woensdag 30 maart 2011

SFEER MET BROCANTE

SFEER MET BROCANTE

Ik had deze week de smaak flink te pakken! Omdat ik de laatste dagen flink wat inspiratie heb opgedaan (mede dankzij de weblog BIJ GEARTSJE), moést ik gewoon decoreren. Hieronder de foto's van het resultaat.Een stilleven op het meidenkastje in de kamer. Op de oude boekjes staat een apothekersflesje met witte knoopjes en in de grote pot zit witgoed met een oude kaart.


In de vensterbank een voetenbankje met een  gietijzeren vaas en oude bijbeltjes. Het beeld (maria de victoire, één van mijn favorieten) was oorspronkelijk gekleurd, maar heb ik wit geverfd. Eigenlijk is dit het plekje van onze kat, hij zat wel even raar te kijken toen hij er niet kon liggen!
De blauwe druifjes die in de gang stonden, hebben plaats gemaakt voor weer een beeld van maria de victoire, met daarachter het raamwerk wat eerst in de vensterbank stond. Verdere accessoires  zijn een oude sleutel, een oude kaart en eveneens een oude rozenkrans. Vanmiddag nog even een klein plantje gekocht, schijnt toch wel beter te zijn om wat planten in huis te hebben, voor o.a. het zuiveren van de lucht. Zo vind ik het wel mooi, zolang ze maar niet op een rijtje in de vensterbank staan!

Prettige avond,
Bertha.

4 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan allemaal.Geartsje heeft dan ook een mooi blog met prachtige foto's.
  Geniet van je nieuwe sfeertje.
  Groetjes van Eleonore.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Bertha wat leuk om te lezen en te zien dat mijn blog je inspiratie geeft.
  Voel me zeer vereerd hoor!!!
  Dat Mariabeeld op je foto's is ook 1 van mijn favorieten.
  Fijne dag.
  Groetjes, Geartsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige sfeerhoekjes laat je hier zien ....
  Ik ben inmiddels volger geworden hoor want ik vind je blog erg leuk .

  Dus tot de volgende keer , fijne week verder .
  Hartelijke groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen